От 23 до 27 февруари 2022 г. в Пловдив в Международния панаир ще се проведе едно от най-големите селскостопански изложения Агра. В този период успоредно ще се проведат и изложенията Винария, Фудтех и Вкусовете на Италия. 

kragova-ikonomika

Международната селскостопанска изложба „Агра“ се утвърди като голямо икономическо събитие за агробизнеса в Югоизточна Европа. Тя привлича водещи производители и търговци, защото тук могат да представят своите продукти и услуги пред повече от 40 000 посетители, а за специалистите от сектора е интересна с иновациите на световно ниво. Изложбата е предпочитана от фермерите заради възможността да се информират за нови продукти и услуги, да закупят техника и инвентар, да обменят идеи и опит.

Международната изложба за лозарство и винарство „Винария“ е престижната сцена за премиери в бранша в рамките на Югоизточна Европа. Тя демонстрира богата селекция от напитки – от автентични местни продукти до световни марки, комбинации от старинни и съвременни технологии, модерна техника и материали. Изложбата показва и бъдещето на винарската индустрия с нови сортове грозде, методи и инвентар за преработка, системи за контрол на качеството. Така привлича интереса на широк кръг специалисти, еножурналисти, ключови търговци и ценители.

Международната изложба за храни и напитки, опаковки, машини и технологии „Фудтех“ се отличава с бързи темпове на развитие заради все по-голямата популярност сред производители и търговци, предлагащи здравословни продукти с високо качество и модерни индустриални решения. Интересът на водещи компании се дължи на възможността да презентират своите изделия пред мотивирана публика, а за специалистите изложбата е привлекателна с иновациите от целия спектър на хранителната промишленост.

„Вкусовете на Италия“ е изложение за храни, уелнес и здраве. То дава възможност на ценителите да усетят чара на прочутата италианска кухня, представена от водещи производители и търговци. Проявата демонстрира изделия, съчетаващи традиции и иновации, за да се отговори на променящите се изисквания на клиентите. Тя е форум за успешни бизнес контакти, предлага B2B срещи и директни срещи с потребителите. Устойчивото развитие на изложбата е причина всяка година в нея да се включват нови фирми с продукти, които се представят за първи път на българския пазар и намират своето място в него.

By AGROSEKTOR.BG

Агросектор е информационен сайт, специализиран за селското стопанство, аграрната култура и земеделския бизнес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.