На 14 декември отбелязваме Деня на ветеринаря! По този повод от Българския ветеринарен съюз и неговия председател Трифон Цветков честитиха празника на ветеринарномедицинските специалисти. Агросектор желае на всички здраве и сили за справяне с предизвикателствата на професията.

veterinari

УВАЖАЕМИ ВЕТЕРИНАРНИ ЛЕКАРИ И ЧЛЕНОВЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ВЕТЕРИНАРЕН СЪЮЗ,
Приемете моите, и на Националния съвет на Българския ветеринарен съюз, най-искрени поздравления и благопожелания по повод професионалния ни празник – Деня на ветеринарномедицинския специалист!

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,
Отминаващата 2020 година, белязана като пандемична, е година на изпитания. COVID-19 изпита не само здравната ни система, но и собственото ни поведение. Колективната отговорност продължава да е факторът за овладяване на кризата. Изказвам искрената си благодарност към всички, които честно и отговорно работят по изпълнението на своите професионални задължения и с това допринасят за общото благоденствие. Безспорният Ви професионален авторитет е пример за цялото общество. С голяма почит и преклонение към всички наши колеги, които са дарители, доброволци и благодетели.
УВАЖАЕМИ ВЕТЕРИНАРНИ ЛЕКАРИ,
Пожелавам Ви здраве и енергия, с която да продължавате своя значим принос за просперитет на нашата професия!

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ! ЗДРАВА И УСПЕШНА НОВА 2021 ГОДИНА!

д-р Трифон Цветков, предс. на Българския ветеринарен съюз

By AGROSEKTOR.BG

Агросектор е информационен сайт, специализиран за селското стопанство, аграрната култура и земеделския бизнес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.