Българска търговско-промишлена палата  информира, че 19-тото издание на търговско изложение „Доверете се на българското” ще се проведе от 8 до 23 декември 2021 г. в Централните софийски хали. Участие в изложението ще вземат над 30 фирми – производители, търговци, предприемачи, които предлагат различни български продукти в областите: био продукти, облекло, трикотажни изделия, обувки, чанти, бижута, стоки за бита и коледни подаръци.

koleda

80% от участниците в изложението са малки фирми. По браншове фирмите са разпределени по следния начин: био продукти – 5%; сувенири и бижута – 5%; кожени изделия – 10%; конфекция и трикотаж – 80%.

„Доверете се на българското” събира на едно място само български производители и търговци. Участието в изложбата дава възможност за представяне на фирми и презентации на продуктите. Предоставя възможност за директна среща на бизнеса с потребителя.

Само по време на изложението ще може да се закупят коледни подаръци от малки български фирми. Потребителите ще могат да се сдобият с разнообразни български стоки.

Ще бъдат представени нови колекции спортни и елегантни облекла за зимния сезон. Ще може да се закупят чанти и обувки от естествена кожа. Посетители ще научат за полезните съставки на зеолита и копривата и как да се използват в ежедневието. В духа на българските традиции и идентичност ще се предложат фолклорни колекции дрехи с бродирани етно-елементи.

Ще може да се купуват също ръчно изработени бижута от естествени материали и речни перли.

Събитието ще се проведе при спазване изискванията на здравните власти.

By AGROSEKTOR.BG

Агросектор е информационен сайт, специализиран за селското стопанство, аграрната култура и земеделския бизнес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.