Банско предвижда да открие ски сезона на 17 декември. Боровец планира на 19 декември, като има готовност и по-рано. Пампорово ще стартира също на 19 декември.

skior

ай-големият зимен курорт у нас Банско открива сезона на 17 декември 2020 г, съобщиха от концесионера „Юлен“. Компанията предлага за първи път краткосрочни семейни карти. Цените за деца до 12 г. са намалени. Всички могат да закупят сезонна ски карта на промоционални цени до 31 декември 2020 г. Ски зона Банско ще работи в пълно съответствие с разпоредбите на Министерство на здравеопазването за предстоящия зимен сезон 2020-2021, които можете да видите ТУК.
Еднодневната ски карта за възрастни е 70 лв., а за деца до 12 г. – 38 лв. Цените може да откриете ТУК.

В Боровец са напълно готови да отворят ски зоната, но са им необходими ниски темпуратури, за да произведат сняг. За сега прогнозите не са отпимистични, като се надяват за Коледните празници това да се случи. От Боровец уверяват, че са взели също необходимите противоепидемични мерки – ВИЖТЕ.
Ето и какви са цените за ползването на пистите и съораженията – ТУК.

Другият голям зимен ски курорт в България – Пампорово също предвижда да отвори ски сезона на 19 декември. От там също уверяват, че ще се прилагат засилени мерки за сигурност, предвид пандемията – ВИЖТЕ.

 

By AGROSEKTOR.BG

Агросектор е информационен сайт, специализиран за селското стопанство, аграрната култура и земеделския бизнес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.