Международната изложба „Природа, лов, риболов” представя сегменти от зелената икономика и от индустрията за свободното време. Тя е арена на голямо разнообразие от продукти за лов, риболов, алтернативен туризъм и екстремни спортове, на демонстрации и съпътстващи събития. Събитието се провежда ежегодно в град Пловдив, Международния панаир, и ще се бъде открито на 30 март 2022 г. от 11,30 ч.

gora-pushka-lov

Изложбата презентира дейността на държавните горски предприятия, на институции и сдружения, свързани с горското стопанство, рибарството, дивечовъдната дейност, съхраняването и облагородяването на околната среда. Нейното развитие следва световните тенденции за сближаването на екологията и бизнеса, за разумното използване на природните богатства.

Изложбата отговаря на нагласите на модерното общество, в което активният отдих и хобито вече са важен приоритет. Този фокус дава възможност всяка година да се добавят нови сегменти, да се разширява кръгът от изложители, да се привличат повече посетители специалисти и масова публика.

Богатата гама от изделия и услуги, иновациите и интересната съпътстваща програма правят изложбата незабравимо преживяване.

By AGROSEKTOR.BG

Агросектор е информационен сайт, специализиран за селското стопанство, аграрната култура и земеделския бизнес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.