„Нормативни изисквания при провеждане на растителнозащитни мероприятия и спазване на безопасните условия на труд в малките и средни земеделски стопанства“ е темата на онлайн семинар. Той ще се проведе на 30 септември 2021 г. (четвъртък) от 11:00 до 13:30 часа. Събитието се организира от Националната служба за съвети в земеделието (Териториален областен офис – Велико Търново), Българската агенция по безопасност на храните (Областна дирекция по безопасност на храните – Велико Търново) и Изпълнителната агенция „Главна инспекция по труда“, дирекция „Инспекция по труда“ – Велико Търново.

pochva-motika

По време на онлайн семинара участниците ще се запознаят с основните изисквания при провеждане на растителнозащитните мероприятия в стопанствата, нормативната база свързана с тези дейности, както и с основните нормативни изисквания и правила за безопасни условия на труд в малките и средни земеделски стопанства.

Участниците ще бъдат информирани и за очакваните промени в условията за кандидатстване по подмярка 6.3 „Стартова помощ за развитието на малки стопаства“ от Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) 2014-2020 г. за прием на проектни предложения през 2021 г.

Основните теми на информационния семинар са следните:

► Нормативни изисквания при провеждане на растителнозащитните мероприятия в малките и средни земеделски стопанства – добри растителнозащитни практики;

► Спазване на безопасните условия на труд в малките и средни земеделски стопанства;

► Предстоящ прием и изисквания при изпълнение на проекти по подмярка 6.3 „Стартова помощ за развитието на малки стопанства“ от Програмата за развитие на селските райони 2014 – 2020 г. – за прием на проектни предложения през 2021 г.;

Участието в семинара е безплатно, но е необходима предварителна регистрация!

Линк за регистрация: https://forms.gle/njoiQF2UovjFNHVx5

Линк за достъп: https://zoom.us/j/96565943510

ID на семинара: 965 6594 3510

By AGROSEKTOR.BG

Агросектор е информационен сайт, специализиран за селското стопанство, аграрната култура и земеделския бизнес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.