На 26.03.2021 г. (петък) от 14:00 часа, Областен информационен център София-град и София-област (ОИЦ-София) организира онлайн информационна среща за представяне на процедура чрез подбор на проектни предложения по подмярка 5.1 „Подкрепа за инвестиции в превантивни мерки, насочени към ограничаване на последствията от вероятни природни бедствия, неблагоприятни климатични явления и катастрофични събития“.

svine

Подмярката е част от мярка 5 „Възстановяване на селскостопански производствен потенциал, претърпял щети в резултат на природни бедствия, и въвеждане на подходящи превантивни мерки“ от Програмата за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г.

Подпомагането по процедурата е насочено към действия за намаляване на риска и ограничаване на последствията от заразни болести по животните, чрез което ще се спомогне защитата на селскостопанското производство от въздействието на природни бедствия, ще се ограничи възможността за разширяване на Африканска чума по свинете и други заразни болести, наблюдавани при птици и дребни преживни животни.

За участие в срещата могат да се включат всички заитересовани лица, като се включат към линка към събитието: https://forms.office.com/r/hUjkPmaYgw

След това се попълва формa, която ще бъде активна на 26.03.2021 г. малко преди 14:00 ч. Веднага след попълване на формата се получава линк за присъединяване към онлайн срещата.

By AGROSEKTOR.BG

Агросектор е информационен сайт, специализиран за селското стопанство, аграрната култура и земеделския бизнес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.