Изложението в сектора на тежката автомобилна индустрия Truck Expo отвори врати в града под тепетата. На откритите площи на Международния панаир до 12 юни 2021 г. се представят повече от 150 експоната на водещите производители на камиони, автобуси, лекотоварни автомобили и специализирани превозни средства. Изложителите са повече от 50 и представят над 100 световни бранда в сектора на товарните превози, а един от посетителите ще получи невероятният шанс да гледа на живо старт от състезанията от Формула 1 на 1-ви август в Будапеща, Унгария.

truck-expo

Организатор е Асоциацията на автомобилните производители (ААП).

„Върху 20 000 кв.м. изложбени площи и тест драйв зона, индустрията показва най-новите си модели, системи и оборудване, с фокус върху иновативните и устойчиви концепции за мобилност. Представят се над 20 премиери за България, което е голямото постижение на производителите в тази трудна година. Но всички ние сме убедени, че технологиите в мобилността ще ни придвижат по-нататък, преодолявайки последствията от пандемията“, подчертават от ААП.

Предварително регистрираните са посетители са от 15 държави.

Наред с водещите производители на тежкотоварни автомобили има и фирми за хидравлични системи, сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи, както и финансови инструменти и услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.

Отново акцент е потребителското изживяване с традиционния тест драйв на най-новите модели, както и с много нови услуги за професионалната публика и атракции за семейства и фенове на тежките машини. На щандовете на изложителите има организирани игри, томболи и изненади за посетителите на изложението. Но за един от тях изложението ще се превърне в най-щастливия му ден, защото ще има шансът да спечели голямата награда – да гледа на живо старт от Формула 1 от трибуната на пистата „Хунгароринг“ в Будапеща, Унгария. Организаторът ААП поема билет, трансфер от/до пистата за всички дни на състезанието, транспорт, нощувки, екскурзоводско обслужване на български език, медицинска застраховка, всички пътни, гранични и туристически такси. За участие в томболата е достатъчно посетителите да попълнят отрязъка от анкетната карта и да я пуснат в обособените за целта места.

Входът за изложението е свободен, след регистрация. Всеки може да вземе своя безплатен пропуск през сайта на изложението.

By AGROSEKTOR.BG

Агросектор е информационен сайт, специализиран за селското стопанство, аграрната култура и земеделския бизнес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.