Управляващият орган на Програма за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г. представя за обсъждане проект на Заповед за изменение на Проект на заповед за изменение на Насоки за кандидатстване по процедура № BG06RDNP001-6.007 по подмярка 6.3 „Стартова помощ за развитието на малки стопанства“ от мярка 6 „Развитие на стопанства и предприятия“ от Програмата за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г., с която се извършват промени в образеца на договор за поръчителство.

oranjeriq-qnuari

Писмени предложения и коментари по горепосочените документи могат да се изпращат в срок до 5 юли 2021 г. (включително) на следната електронна поща: rdd@mzh.government.bg .

С писмо Държавен фонд „Земеделие“ е представил предложения за промяна в образеца на договора за поръчителство, с които ще се улесни изпълнението на одобрените проектни предложения. В писмото се предлага да се редактират технически грешки в Приложение № Е „Договор за поръчителство“ към Условията за изпълнение на одобрени проекти по процедура чрез подбор № BG06RDNP001-6.007 по подмярка 6.3 „Стартова помощ за развитието на малки стопанства“ от Програмата за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г.

By AGROSEKTOR.BG

Агросектор е информационен сайт, специализиран за селското стопанство, аграрната култура и земеделския бизнес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.