Международната селскостопанска изложба Агра се утвърди като едно от най-големите икономически събития за агробизнеса в Югоизточна Европа. Тя привлича водещи производители и търговци, защото тук могат да представят своите продукти и услуги пред повече от 40 000 посетители, а за специалистите от сектора е интересна с иновациите на световно ниво. Изложбата е предпочитана от фермерите заради възможността да се информират за нови продукти и услуги, да закупят техника и инвентар, да обменят идеи и опит.

kragova-ikonomika

Освен традиционното участие на открити площи, сега за първи път /по световен стандарт/ едра земеделска техника ще бъде представена на закрито, в три самостоятелни палати.

Така изложбата ще включва общо 5 палати и всички прилежащи към тях площи, с което ще надхвърли 35000 м2

АГРА 2022 ще акцентира на прецизното земеделие!

Особено отношение ще има към съвременните технологии в земеделието, новото и модерното в тях.

Автоматизацията и дигитализацията в сектора са новите тенденции, които ще бъдат във фокуса на изложението. То се утвърди като престижен форум за представяне на иновации и тази тенденция продължава. Участниците показват последно поколение технологии и техника за различен вид ферми, икономичен инвентар, подобрени сортове и породи. А в съпътстващата програма на изложбата се включват събития с широк тематичен обхват, които създават мрежа за актуална информация относно модели за бизнес, финансиране, перспективни тенденции.

By AGROSEKTOR.BG

Агросектор е информационен сайт, специализиран за селското стопанство, аграрната култура и земеделския бизнес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.