Четиринадесетото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО се провежда от 16 до 20 май на летището край Стара Загора. Организира се от Българската асоциация на търговците на агротехника, като ще се представят 160 фирми на близо 35 000 кв.м. нетна изложбена площ. 

bata-agro-2019

Посещението на изложението е безплатно, но е необходима регистрация – предварително в уебсайта му или на място в дните на изложението. Работното време е от 9:00 до 18:00 часа, а последния ден, 20 май /петък/, до 14:00 часа.

И тази година участват официалните вносители на земеделска техника, които представляват едни най-големите световноизвестни технологични брандове. Наред с тях са и десетки фирми от агросектора, предлагащи напоителни системи, резервни части, инструменти и други, както и браншовете, с които земеделието взаимодейства – консултантки услуги, финансови и банкови институции, автомобилната индустрия, едра строителна техника и други. Важна част от изложението са и фирмите, които предлагат семена, торове и препарати. Те ще имат мащабно участие с опитни полета с посеви, които са обособени в индивидуална зона в близост до входа на изложението.

В тазгодишното издание на ще се проведе Фермерски пазар, който се реализира със съдействието на „Хранкооп“.

Министерството на земеделието ще участва на форума със свой щанд. На него ще се представят експерти от дирекциите „Растениевъдство“, „Директни плащания“ и „Развитие на селските райони“. Това ще даде възможност за пряка комуникация между специалистите от министерството и земеделците. Ще могат да отговорят на актуални въпроси на представителите на бранша по отношение директните плащания, възможностите и мерките за подпомагане по Програмата за развитие на селските райони и сектор „Растениевъдство“.

Картата с всички изложители и техните позиции за 14-тото Специализирано изложение за земеделие БАТА АГРО, както и полезна информация като работно време и достъп за посетители са налични ТУК.

By AGROSEKTOR.BG

Агросектор е информационен сайт, специализиран за селското стопанство, аграрната култура и земеделския бизнес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.