Класически и иновативни техники. Утвърдени и новаторски визии. Идеи и вкусове от близко и далеч. Концепции за „Готвене с нулев отпадък“. Такъв ще е духът на Кулинарното приключение GastronomiX 2022. На 15 март 2022 г. ще стартира на живо в рамките на българското хорека изложение СИХРЕ. Предстоят четири дни в Интер Експо Център – София, през които професионалисти от страната и чужбина ще представят висш пилотаж във форума на висшата кулинария и гастрономическата култура.

pica

Пица, сосове и паста през първия ден на форума

Двама български любимци – шефове Юри Велев и Веселин Дойков ще се развихрят с класическите и съвременни техники за приготвяне на сосове за паста с нулев отпадък. На сцената след това излиза Джун Йошида, разкриващ тайнствата на японското говеждо Wagyu. А шеф Георги Атанасов ще представи системата за управление на хранителни отпадъци Waste Watcher. Ще бъдат поставени и темата за липсата на персонал.

Шеф Макс ще представя цялостно решение за ХоРеКа при приготвянето на пица „Класика“ и „Романа“. Шеф Юри Велев и су-шеф Веселин Дойков ще демонстрират класически и съвременни техники за приготвяне на сосове за паста с нулев отпадък.

By AGROSEKTOR.BG

Агросектор е информационен сайт, специализиран за селското стопанство, аграрната култура и земеделския бизнес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.