„Особености при създаване на трайно насаждение с костилкови овощни видове“ е темата на онлайн семинар на 18 ноември 2021 г. (четвъртък) от 10:30 до 12:15 часа. Събитието се организира от Националната служба за съвети в земеделието (Офис – Хасково).

sliva-darvo

По време на онлайн семинара участниците ще се запознаят с особеностите при създаване на трайно насаждение – избор на площ, прилагане на запасяващо торене, подготовка на почвата и други агротехнически мероприятия при различни костилкови овощни видове. Също така участниците ще бъдат информирани за възможностите за подпомагане на малките земеделски стопанства по подмярка 6.3 „Стартова помощ за развитието на малки стопанства“ от Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) 2014-2020 г.

Основните теми на информационния семинар са следните:
► Особености при създаване на трайно насаждение с различни костилкови овощни видове – избор на площ, запасяващо торене, подготовка на почвата и други агротехнически мероприятия;
► Подмярка 6.3 „Стартова помощ за развитието на малки стопанства“ от Програмата за развитие на селските райони ПРСР 2014 – 2020 г., за прием на проектни предложения през 2021 г.

Участието в семинара е безплатно, но е необходима предварителна регистрация!
Линк за регистрация: https://forms.gle/Qj7uT2hhfSQDVuhR6
Линк за достъп: https://zoom.us/j/92849504033
ID на семинара: 928 4950 4033

By AGROSEKTOR.BG

Агросектор е информационен сайт, специализиран за селското стопанство, аграрната култура и земеделския бизнес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.