На 09.03. 2022 г., сряда, от 14:00 часа Областният информационен център – Русе организира уебинар на тема „Възможности за финансиране на проекти по Програмата за развитие на селските райони (ПРСР)“. Събитието ще се реализира на фейсбук страницата на центъра -https://www.facebook.com/OICRuse.

rabotnici-kartofi

В програмата е включена презентация на условията за кандидатстване по подмярка 4.2. „Инвестиции в преработка/маркетинг на селскостопански продукти“ и запознаване с индикативната годишна работна програма (ИГРП ) за 2022 г. на Програмата за развитие на селските райони.

Подмярка 4.2 финансира дейности, свързани с преработка и маркетинг в сферата на хранително-вкусова промишленост; също растителни и животински масла; технически и медицински култури; селскостопански фуражи.

По подмярката могат да кандидатстват регистрирани земеделски стопани – съгласно Наредба 3 от 1999 г., групи или организации на производители, признати от министъра на земеделието, еднолични търговци и юридически лица.

Проектите трябва да се осъществяват на територията на селските райони.

ОИЦ-Русе кани всички заинтересовани да се включат в уебинара. И след края на събитието презентацията ще може да се гледа на фейсбук страницата ни.

By AGROSEKTOR.BG

Агросектор е информационен сайт, специализиран за селското стопанство, аграрната култура и земеделския бизнес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.