IFOAM Organics Europe търси 6 млади мотивирани хора, пребиваващи в ЕС, които да участват като доброволци в офиса на организацията в Брюксел като част от Европейския корпус за солидарност (ESC). Включването им ще започне през есента, при условие че безвъзмездните средства на ESC са одобрени.

organic-bio-klaviatura

Доброволците ще бъдат обучени и ще получат шанса да научат повече за биологичното движение, докато работят като част от нашата политика, изследвания, комуникации, проекти и набиране на средства, човешките ресурси & офиса или събития и членовете на екипите.

Продължителността на ангажимента е 11 месеца: от септември 2021 г. до юли 2022 г. Доброволците доброволци ще получават надбавка от 515 евро на месец, за да покрият разходите си за живот. Ще им бъдат възстановени пътните разходи и ще им бъде предоставена здравна застраховка, пропуск за градския транспорт и отделни стаи в обща къща.

За да се класират, кандидатите трябва:
• да са между 18 и 30 години;
• да пребивават законно в държава от ЕС, различна от Белгия;
• да имат право да живеят и работят законно в Белгия;
• да са отдадени или да имат голям интерес да научат повече за биологичното земеделие;
• да не са имали досега ангажименти за ESC (Европейски корпус за солидарност) или EVS (Европейска доброволческа служба).

За да кандидатствате, прочетете Ръководството за кандидати за ESC и да попълнете онлайн формуляра за кандидатстване до неделя, 13 юни 2021 г. Повече информация може да бъде намерена на уебсайта на IFOAM Organics Europe. Можете да се свържете с организацията и на projects@organicseurope.bio в случай, че имате въпроси.

By AGROSEKTOR.BG

Агросектор е информационен сайт, специализиран за селското стопанство, аграрната култура и земеделския бизнес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.