Промяна на периода на визитата на Януш Войчеховски, европейският комисар по земеделие, в Република Сингапур и Социалистическа република Виетнам. С оглед на свързаните с пандемията ограничения за пътуване, засягащи региона, комисар  Войчеховски отлага визитата си (първоначално обявена за март/април 2022 г.) за 10 – 16 юли 2022 г., при условие че санитарното положение позволява това. 

qnush-voichehovski

Съответно, регистрацията за участие на заинтересовани компании в мисията на високо ниво ще бъде отворена до 20 декември 2021 г.

Мисията на високо ниво има за цел да даде възможност на представителите на европейските производители да се срещнат не само с потенциални партньори от местните пазари, но и с представители на агрохранителния сектор от целия регион. Програмата на мисията ще включва информативни семинари за характеристиките на местните пазари и потребителските тенденции. Визитата ще започне в гр. Ханой (10 – 12 юли 2022 г.), ще продължи в гр. Хо Ши Мин (12 – 14 юли 2022 г.) и ще завърши в Сингапур (14 – 16 юли 2022 г.).

Заинтересованите кандидати все още могат да се регистрират до 20 декември 2021 г. на следния линк: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/HLMAgriSingapore_Vietnam2022.

Всички кандидати, които вече са се регистрирали, следва да се свържат с организаторите, за да потвърдят отново интереса си за пренасрочените дати.

За уточняващи въпроси и повече информация: REA-AGRI-EVENTS@ec.europa.eu.

Всички разходи за участниците в бизнес делегацията са за тяхна сметка.

By AGROSEKTOR.BG

Агросектор е информационен сайт, специализиран за селското стопанство, аграрната култура и земеделския бизнес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.