Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури съобщава, че с уведомление с № Z-7458/10.11.2021 г., на основание чл. 30, ал. 8, 9 и 10 от Закона за рибарството и аквакултури, чл. 66 и следващите от Административнопроцесуалния кодекс, се открива производство по издаване на общ административен акт за условията и реда за разпределяне на квоти и улов на калкан за 2022 г.

kalkan

Заинтересованите страни могат да изпращат писмени коментари по проекта на заповед на изп. Директор на Агенцията в едномесечен срок от датата на публикуване на уведомлението – 10.11.2021 г. Становищата се изпращат до Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури гр. Бургас, ул. „Княз Александър Батенберг“ № 1 и/или на електронната поща: office@iara.government.bg

В проекта на заповед са определени условията за улов на калкан за 2022 година, критериите за допустимост на лицата и корабите, които имат право да получат индивидуални квоти за улов и да извършват риболов на калкан, които са приложими към всички лица и кораби без значение членството в организация, критериите за оценка на лицата, подали заявление за индивидуална квота, определени са правила за риболов на калкан и др.

Проектът на заповед е публикуван ТУК.

By AGROSEKTOR.BG

Агросектор е информационен сайт, специализиран за селското стопанство, аграрната култура и земеделския бизнес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.