Министерството на земеделието публикува уведомление за стартиране на производство по издаване на общ административен акт заповед на министъра на земеделието за разрешаване на любителски риболов през тъмната част на денонощието в определени рибностопански обекти през 2022 година.

ribar

На основание чл. 66 и следващите от Административнопроцесуалния кодекс стартира производство по издаване на общ административен акт (заповед) на министъра на земеделието за разрешаване на любителски риболов през тъмната част на денонощието, в периода от 01 април до 01 ноември 2022 г., извън периода на забраната по чл. 32, ал. 1, в определени рибностопански обекти на основание чл. 24, ал. 6 и ал. 9 от Закона за рибарството и аквакултурите.

Може да участвате в производството като всички писмени предложения и възражения по проекта на общ административен акт следва да бъдат изпращани в едномесечен срок от датата на публикуване до Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури, на адрес: гр. Бургас 8000, ул. „Княз Александър Батенберг” № 1 и на следния електронен адрес: office@iara.government.bg

By AGROSEKTOR.BG

Агросектор е информационен сайт, специализиран за селското стопанство, аграрната култура и земеделския бизнес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.