На 21 и 22 май в Полша ще се проведе изложението „Зелено агро шоу“, което е посветено на модерната технология за висококачествен зелен фураж за едър рогат добитък. Освен среща с изложители, предлагащи модерна селскостопанска техника, може да бъде посетена и фирмата за производство на семена, торове, фуражи и фуражни добавки, селскостопански филми, части от животновъдни сгради и много други.

traktor

Изложението е възможност за фермерите да видят, сравнят и изберат най-доброто оборудване, налично на световните пазари на едно място. Всеки има възможност да се запознае с технологииите, цените, както и производителността на машините.

Очаква се на събитието да има близо 35 хиляди посетители по първоначални оценки. В него ще участват около 150 изложители, на 45 хектара изложбена площ. Близо 7000 фермери ще видят презентации на машините. Поканени са също медии, както и представители на някои от най-важните агенции, свързани със земеделието в Полша.

Важен елемент от изложбата са машинните демонстрации по време на работа. На полето могат да се видят: косачки или косачки, бали с фиксирани и променливи камери, пресообвиващи, балообвиващи, фуражни комбайни, товарачни вагони и сеялки за подзасяване на трева. Това е изключително динамично и зрелищно шоу. Фермерите могат да разгледат отблизо работата на отделните машини.

В последното издание на изложението бяха представени 56 машини. Традиционно входът за изложбата, както и паркингите и каталога са безплатни.

By AGROSEKTOR.BG

Агросектор е информационен сайт, специализиран за селското стопанство, аграрната култура и земеделския бизнес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.