„Oсновни характеристики на процеса на ценообразуване в земеделието. Влияние върху доходите на земеделските стопани“ е темата на онлайн семинар, който ще се проведе на 29 октомври 2021 г. петък. Форумът ще започне в 11:00 часа и ще приключи в 12:30 часа по програма. Събитието се организира от Националната служба за съвети в земеделието – Офис Шумен и Икономическия университет, гр. Варна.

pari

По време на онлайн семинара през първата част на семинара участниците ще се запознаят с факторите, определящи движението и спецификата на цените в агробизнеса, подходите на ценообразуването на земеделските продукти и какви елементи трябва да се включва при определяне на цената им. Ще бъдат разяснени и основните принципи на управление на разходите и формиране на себестойността на земеделската продукция.

През втората част на семинара участниците ще бъдат информирани за очакваните промени в условията за кандидатстване по подмярка 6.3 „Стартова помощ за развитието на малки стопаства“ от Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) 2014-2020 г. за прием на проектни предложения през 2021 г.

Основните теми на информационния семинар са следните:

► Фактори, определящи движението и спецификата на цените в агробизнеса. Подходи на ценообразуване.;

► Управление на разходите и формиране на себестойността в растениевъдството и в животновъдството;

► Подмярка 6.3 „Стартова помощ за развитието на малки стопанства“ от Програмата за развитие на селските райони ПРСР 2014 – 2020 г., за прием на проектни предложения през 2021 г.

Участието в семинара е безплатно, но е необходима предварителна регистрация!

Линк за регистрация: https://forms.gle/xg4AUXySxJWpPLLh7

Линк за достъп: https://zoom.us/j/98973360603

ID на семинара: 989 7336 0603

By AGROSEKTOR.BG

Агросектор е информационен сайт, специализиран за селското стопанство, аграрната култура и земеделския бизнес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.