В София ще открием бизнес среда, неповторима по своя дух, защото в българската столица ще започне Wine&Spirits Show. Единственият по рода си формат ще събере бранша на виното, високоалкохолните напитки и бирата. В Интер Експо Център от 7 до 9 април 2022 г., ще се стекат ресторантьори, хотелиери, бармани, сомелиери, ритейлъри и въобще всички, които търсят и откриват вдъхновение за бизнеса си в напитките от близо и далеч.

vino

Присъстващите на изложението ще се запознават с качествените вино, бира, водка, ракии, джин, арманяк, ром, анасонови напитки и много други. Разбира се, сред десетките изложители ще има български и чуждестранни компании, предлагащи висококласни хранителни продукти, подхождащи на класните напитки. 

И през тази година организаторите ще обособят бизнес и презентационни зони. На тях посетителите ще задълбочат познанията си, ще дегустират, анализират и сравняват напитките. С обединените усилия на организаторите, изложителите и специалните гости, публиката отново ще се наслади на професионални лекции, презентации и семинари. Очакват и завладяващи кулинарни изкушения. 

Големият интерес, който привлече към себе си, доказа нуждата на пазара към формата. Публиката отчете основното предимство на изложението, което е обединител на различни икономически сектори, които в средата на виното, високоалкохолните напитки и бирата и хранителните продукти от висок клас намират основна пресечна точка. Освен ресторантьори, хотелиери, бармани, сомелиери, заради качествата си, форматът привлече вниманието на ритейлъри, кетъринг фирми, ивент мениджъри, рекламния сектор и други. „Заради всичко това присъстващите определиха формата като феномен за страната ни“, коментират организаторите.

By AGROSEKTOR.BG

Агросектор е информационен сайт, специализиран за селското стопанство, аграрната култура и земеделския бизнес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.