Управляващият орган на Програма за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г. представя за обсъждане проект на Заповед за изменение на Насоки за кандидатстване по процедура № BG06RDNP001-4.011 „Проектни предложения от сдружения за напояване и други юридически лица за възстановяване на съществуващи хидромелиоративни съоръжения за напояване“ по подмярка 4.3 „Подкрепа за инвестиции в инфраструктура, свързана с развитието, модернизирането или адаптирането на селското и горското стопанство“ от мярка 4 „Инвестиции в материални активи“, с която да бъде изменена крайната дата за изпълнение на одобрените проектни предложения до 1 октомври 2025 г.

mzhg-sgrada

Писмени предложения и коментари по горепосочените документи могат да се изпращат в срок до 15 март 2022 г. (включително) на следната електронна поща: rdd@mzh.government.bg.

В периода на прием са постъпили шест проектни предложения. След извършената оценка, комисия е предложила за одобрение три проектни предложения, за които предстои подписване на административен договор.

By AGROSEKTOR.BG

Агросектор е информационен сайт, специализиран за селското стопанство, аграрната култура и земеделския бизнес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.